Nytt i Camtasia Studio 5

Strömlinjeformad inspelare för snabb bildfångst:
Den strömlinjeformade Camtasia Recorder gör det snabbt och enkelt att välja ett inspelningsområde. Det finns bara en knapp, inga förvirrande val. Och de nya smarta hårkorssymbolerna gör att det är rena barnleken att välja område, objekt, fönster eller hela skärmen.


SmartFocus: frihet att filma nu och bestämma dig senare
Oroa dig inte för slutprodukten, slappna bara av och spela in hela skärmen. Camtasia SmartFocus håller reda på var det händer något under inspelningen. Det skapar automatiskt redigerbara zoom-n-pan-punkter som gör viktiga delar synliga med rakbladsvass skärpa... även om du producerar video för iPod-skärmar. Helt automatiskt, ger massor av frihet. Du har aldrig sett något liknande.

ExpressShow: smidigare Flash, enklare delning
Ta farväl av stödfiler. TechSmith ExpressShow skapar en enda, vacker Flash SWF-fil som enkelt kan bäddas in i en webbsida, blogg eller multimediaprojekt. Med en glansig tumnagelsbild, uppspelningsalternativ i helskärmsläge och en flytande innehållsförteckning är det här en Flash-video som får dig att se bra ut. Mycket bra.

Redigering med kirurgisk precision: Camtasia Studio 5-projekt redigeras nu med 30 bildrutor per sekund. Med fler bildrutor att välja på är det enklare att klippa—och behålla—precis det du vill och med en bättre projektstabilitet.

Enkel output för bloggare:
Med Camtasia Studio 5 kan bloggare spela in och publicera till Screencast.com och blogga om det på bara några minuter. Eller använda det inbyggda FTP-stödet som gör att det blir lika smärtfritt att flytta videofilmer till din egen server.

En upplevelse du kan räkna med:
Med Projektinställningar och noggrann förhandsgranskning, kan du redigera din video och se exakt hur den kommer att se ut innan du producerar den. Och den nya automatsparfunktionen skyddar dina redigeringar i händelse av en krasch.


Tillbaka till CamtasiaStudio produkt info