Nyheter i Camtasia Studio 6

Nyheter i Camtasia Studio 6 Med Camtasia Studio 6 kan du reducera redigeringstiden ordentligt och få bättre kontroll över redigeringen.
Gör ett gott intryck med HD-kvalitet. Snyggt och proffsigt. Och enkelt.

HD-kvalitetsvideo för webben: Producera filmer för webben i det branschledande formatet H.264.
Alla förinställningar för webbdestinationer är i MP4-format som standard och består av en MPEG-4 AVC-fil (H.246 AAC) tillsammans med en Flashspelare. Det betyder att du får HD-kvalitet, minsta möjliga filstorlek och uppspelning överallt, på alla plattformar och med alla webbläsare som har Flash aktiverat. Inga krångliga justeringar och inget tekniskt krångel. Bara videofilmer med strålande HD-kvalitet och kompakta filstorlekar … varje gång. Två befintliga produktionsinställningar (blogg och webb) och tre nya förinställningar (YouTube, HD display och Screencast.com) kan dra fördelar av det nya formatet. .

Färre omtagningar : Redigera ljud och video för sig
När du spelar in ljud och bild samtidigt är det svårt att få ett perfekt resultat. Så vi har gjort det enklare att rätta till misstagen. Du kopplar bara isär ljud- och videospår och redigerar dem var för sig. Och flyttar ljudklipp mellan (och längs med) spåren så att allting hamnar precis där det ska. Resultatet: Färre omtagningar och mindre tidsödande redigering.

Ta en genväg - redigera med snabbtangenter : Minska redigeringstiden på stora projekt med 30 % eller mer [?] Bygger på studier som utförts av TechSmiths avdelning för användarupplevelse. Med sju anpassningsbara snabbtangenter. Vill du lägga till en kommentar vid den aktuella punkten på tidslinjen? Tryck bara på K på tangentbordet. Behöver du en övergång? Tryck på Ö. Samma sak gäller för bildtext, zoom, markör och dela och förläng bildruta. Bli en grym och fin redigeringsmaskin ... och få massor av tid över till annat.

Använd video från flera källor:
Redigera MOV-filer, har du en MOV-fil från en digitalkamera eller från ett tidigare projekt? Öppna den i Camtasia Studio och redigera den på tidslinjen. Alla fristående .MOV-filer är numera lovligt byte.

Få lite perspektiv - lutningseffekt i 3D:
Med den nya lutningseffekten kommer dina filmer verkligen att synas! Genom att flytta fram vissa bitar och lägga andra i bakgrunden fångar du inte bara uppmärksamheten – du kan även styra den precis dit du vill.

Få stenkoll på timingen - förbättrad finjustering av effekterna:
Kontrollera med exakt precision övergångarnas längd och uttoningen av kommentarer ... ända ner till tiondelen av en sekund. Perfekt timing är något mycket vackert.

Enklare webbdelning - förinställningen Screencast.com
Vi skapade Screencast.com för att göra det riktigt enkelt att överföra videofilmer från Camtasia Studio till webben. Med den nya förinställningen för Screencast.com kan du nu placera innehållet i valfri delad mapp.

Få försprång vid inspelningen - Rebuilt Recorder:
Nya Camtasia Recorder memorerar dimensionerna och platserna för din senaste inspelning så att du kan komma igång med nästa snabbare – och vara konsekvent. Vi har också lagt till en ny praktisk helskärmsknapp för inspelning. Du kan dessutom välja att starta Camtasia Recorder med autostart så att du kan spela in skärmklipp när som helst. Allt du behöver göra är att trycka på F9.


<<< Tillbaka till CamtasiaStudio produkt info