Genie Backup Manager Pro

Genie Backup Manager Pro

GBM Pro är en komplett lösning för system- och dataskydd samt en tillförlitlig och stabil lösning för säkerhetskopiering och återställning, ändå är den lättanvänd och har ett konsekvent användargränssnitt där allt finns under samma tak. GBM Pro är perfekt för datoranvändare som vill ha de extrafunktioner som inte finns i GBM Home. GBM Pro har kraften och flexibiliteten och mängder av funktioner som passar både för användare med ett enda system och mindre kontor med flera system och lokala nätverk. GBM Pro passar för SAN och för NAS-säkerhetskopiering, resursdelning och säkerhetskopiering till flyttbara lagringsenheter som USB-minnen, REV-diskar, disketter, alla typer av optiska media, fjärrplatser via FTP och kassettmedia, samt onlinesäkerhetskopiering med Ajax-baserad säkerhetskopieringsteknik till Genie Online Backup-servrar. GBM Pro har nu bättre datahantering och högre datatillgänglighet än någonsin.

Säkerhetskopiering och återställning
I GBM Pro finns Windows Vista-kompatibla funktioner för katastrofåterställning, vilket garanterar avbrottsfrihet för små företag tack vare möjligheten att säkerhetskopiera hela systemet (operativsystem, kritiska data, e-post, inställningar för operativsystem och program, filer/mappar osv.) och trots detta är återställningen snabb och enkel tack vare ett intuitivt guidebaserat gränssnitt. Installationsmedia för Microsoft Windows behövs inte.

Dataförlust på grund av datorvirus, trojaner, skadliga program, infektioner, system- eller utrustningsfel, strömavbrott, stöld, brand, naturkatastrofer, säkerhetsintrång, terroristangrepp, mänskliga fel, organiserade eller avsiktliga avbrott och olagliga program är snart ett minne blott.

I GBM Pro finns olika typer av säkerhetskopiering, t.ex. fullständig, differentiell och inkrementell säkerhetskopiering. Alla typer kan göras med den lättanvända funktionen Smart Backup Scheduler. Olika säkerhetskopieringar kan göras vid olika tidpunkter och med olika intervaller. Schemalagda säkerhetskopieringar kan skjutas upp och till och med pausas, till exempel om systemet går på batteri (stöd för energioptimering för bärbara datorer).

Slutligen har GBM Pro inbyggd säkerhetskopiering av filer som är öppna/används och som är låsta med hjälp av Volume Shadow Copy service (VSS) i Windows XP och Windows Vista. Advanced Encryption Standard-säkerhet certifierad av amerikanska staten (AES: 128, 192, 256 bitar) används lokalt eller via fjärranslutning med 128 bitars kryptering över SSL (Secure Socket Layer) för dataöverföringar, certifierat av den ledande SSL-certifikatutfärdaren Thawte. Dataintegriteten bevaras och obehöriga kan inte komma åt data.

Genie Backup Manager Pro(Bundlings priser)
Antal:  1-9     10-29   30-99    100-249
Pris/st: 569 SEK  522 SEK  484 SEK  446 SEK

Artikelnr Pris Moms Antal
472 - Genie Backup Manager Pro (e-licens) 569.00 SEK 25%