Genie Backup Manager Server

Genie Backup Manager Server

GBM Server är en komplett system- och dataskyddslösning för Windows Server-säkerhetskopiering. Användarvänlighet kombineras med stabila prestanda. Med GBM Server kan användaren snabbt säkerhetskopiera och återställa data tillförlitligt. Företagslösningar skyddas mot olika hot, till exempel systemfel, mänskliga fel och katastrofer. GBM Server har utökade funktioner för katastrofåterställning, garanterar verksamhetens kontinuitet genom att hela systemet säkerhetskopieras (operativsystem, program, dokument, e-post, inställningar, skrivbordet, filer/mappar, MS Outlook, Win Mail, mm.) och ger snabbare och enklare återställning utan att installationsskivan för Microsoft Windows behövs tack vare ett enkelt, guidebaserat gränssnitt. Dessutom ger GBM Server användaren Continuous Data Protection för SQL och Exchange (2003/2007), vilket ger högre tillförlitlighet.

Med CDP för SQL och Exchange säkerhetskopieras dina data kontinuerligt. Det ger pålitligt skydd mot att data skadas, inklusive återgång till tidigare status med liten eller ingen dataförlust.
GBM tillgodoser även företagens dataskyddsbehov med hjälp av funktioner som ger tillförlitlig säkerhetskopiering för affärskritiska data, till exempel säkerhetskopiering med Open File Backup (OFB), för företag som arbetar dygnet runt och inte kan stänga av sina aktiva program under en säkerhetskopiering, för känsliga dokument som inte får falla i fel händer och för schemaläggning av obevakad säkerhetskopiering så att föränderliga data skyddas kontinuerligt.
När vi nu lanserar GBM Server är vi säkra på att den kan tillgodose alla dina dataskyddsbehov effektivt. Låt GBM göra jobbet åt dig så behöver du aldrig mer oroa dig för att det du har lagt ner år på att bygga upp eller samla in ska försvinna.

Artikelnr Pris Moms Antal
473 - Genie Backup Manager Server (e-licens) 1615.00 SEK 25%
474 - MS Exchange Plugin (32-bit x86) 1235.00 SEK 25%
475 - SQL Server Plugin (32-bit x86) 1235.00 SEK 25%