Quick View Plus

Quick View Plus

Quick View Plus är den enda programvara du behöver för att visa, kopiera och skriva ut praktiskt taget vilken fil som helst.

Genom omedelbar åtkomst till information skapad i mer än 250 Windows-, Macintosh-, Internet- och DOS-format, kan du med Quick View Plus komma åt information från i stort sett vilken källa som helst - e-postbilagor, ditt skrivbord, webben och mer.

Minska kostnaderna för programvarulicenser Quick View Plus minskar kostnaderna genom att eliminera beroenden av ursprungsprogram för att visa filer. I stället för att köpa olika program bara för att visa filer kan Quick View Plus visa informationen till en bråkdel av kostnaden. Med Quick View Plus har du omedelbar åtkomst till den information du behöver oavsett om du har rätt program för att visa filen eller inte.

Öka produktiviteten Med Quick View Plus kan användarna arbeta effektivt med information i en konsekvent miljö för att visa, kopiera skriva ut och genomsöka information. Oavsett om det handlar om att komma åt e-postbilagor, dokument på webben eller filer som finns sparade i ett filsystem, får användarna alla verktyg de behöver för att snabbt och enkelt komma åt och kontrollera informationen med det lättanvända gränssnittet. Quick View Plus integreras sömlöst med alla informationsaccesspunkter inklusive Windows Explorer, de större e-postprogrammen och ledande webbläsare. Den här integrationen ger ett enklare och mer effektivt sätt att arbeta, som sparar både tid och resurser.

Ökad säkerhet Trots tillgängligheten av säkerhetsprogrampaket, upptäcks inte alltid de senaste virusen. Nu kan du eliminera faran med eventuella förödande nya makrovirus. Allt som behövs är att använda Quick View Plus som standardmetod för att visa e-postbilagor.

Artikelnr Pris Moms Antal
441 - Quick View Plus (licens för 1 anv.) 452.00 SEK 25%
442 - Quick View Plus (licens för 5 anv.) 1740.00 SEK 25%