UEStudio

UEStudio

UEStudio är skapat med tanke på en IDE (Integrated Development Environment, integrerad utvecklingsmiljö). Även om den är särskilt designad för programutvecklare som arbetar i Windows-system, är UEStudio en kraftfull programmeringsplattform som erbjuder alla UltraEdit-användare viktig ny funktionalitet till ett utmärkt pris.
Ett viktigt element i en kraftfull IDE är en programmeringseditor eller kodeditor. Den tjänar som grundfunktion i alla IDE. UEStudio bygger på stommen av den kända UltraEdit.

Man känner igen programmets ryggrad och det är stabilt och har redan visat sig vara defacto-standard för text- och programeditorer. Eftersom UltraEdit är så kraftfull använder många av våra användare den redan som en IDE och vi har fått önskemål om att utöka den funktionaliteten. IDM har tagit dessa önskemål, sina egna idéer och konceptet med en superladdad IDE och skapat en kraftfull applikation med nya och spännande funktioner som stöd för mer än 30 populära kompilatorer, integrerad CVS-versionskontroll, inbyggd klassbläddring, språkintelligens (som Intellisense), projektkonverterare och en batchbyggare, för att nämna några.

UEStudio är designad för att vara språkneutral och den föredrar inget specifikt programmeringsspråk. Eftersom mångsidighet är dess styrka, kommer användarna att se att det är enkelt att konfigurera applikationen för att stödja i princip vilket programmeringsspråk som helst. Faktum är att UEStudio kan skryta med syntax- och kodstöd för programmeringsspråk som C/C++, Java Script, VB Script, PHP, ASP, Perl och HTML...plus många fler!

UEStudio är inte bara mångsidig och flexibel, utan även utrustad för att stödja projektkonfigurationer för alla populära kompilatorer och assemblers, däribland Microsoft Visual C++, Java, GNU C/C++ och mer än 30 andra! Denna kraftfulla möjlighet gör att användarna kan utföra avancerade IDE-operationer från UEStudio.

UEStudio
Antal:  1-9      10-24   25-49   50-99
Pris/st: 1052 SEK  936 SEK  788 SEK  692 SEK
Artikelnr Pris Moms Antal
351 - UEStudio () 1052.00 SEK* 25%
* För att beställa en produkt fyll i önskat antal och klicka sedan på knappen 'Lägg till'
(priset beräknas automatiskt i kundvagnen). Så här handlar du på htmd.se