XMLSpy 2010

XMLSpy 2010

Altova XMLSpy levererar all kraft som du behöver för att skapa de mest avancerade XML-applikationerna som är möjligt. Men är samtidigt är produkten flexibel nog att låta dig arbeta med XML, och de alternativ och preferenser som bäst lämpar sig för dig. Med XMLSpy får du verktyg för att designa, redigera och felsöka applikationer innehållande XML, XML Schema, SL/XSLT, Query, SOAP, WSDL och Web Services. Med XMLSpy kan du direkt generera kod för Java, C++ och C# baserat på XML Schema. Du kan vidare generera XML Schema baserat på databasschema, importera och exportera data baserat på databasschema och generera databasschema från XML Schema.

De databaser som stöds är SQL Server, Oracle, Sybase, MYSQL, DB2, Access och alla ADO/ODBC-datakällor. XMLSpy tar bort komplexiteten av att arbeta med XML-baserade teknologier med dess intuitiva användar-gränssnitt, och dess rika variation i form av visnings-verktyg och alternativ.

XMLSpy ger dig:

Nyheter i XMLSpy:


XMLSpy Enterprise innehåller allt i XMLSpy Pro plus stöd för utveckling av webbtjänster med bl.a. en grafisk WSDL-editor och en SOAP-debugger. Enterprise krävs vidare för att kunna arbeta med Open XML-data (Office 2007) och för att generera kod i Java, C++ och C#.
En detaljerad jämförelsematris finner du här (engelsk text)

* För pris gällande fler licenser kontakta Kundtjänst och begär offert.
Artikelnr Pris Moms Antal
336 - XMLSpy 2010 (Standard 1anv.) 1600.00 SEK 25%
337 - XMLSpy 2010 (Professional 1anv.) 5000.00 SEK 25%
338 - XMLSpy 2010 (Enterprise 1anv.) 9554.00 SEK 25%